You are here: Home » Helse » Stopp å røyke, begynn å dampe

Stopp å røyke, begynn å dampe

Startspakken til Xsmoke er den perfekte gaven til den som ønsker å slutte å røyke og i stedet starte å patte på E-sigaretter. Her vil man få alt det man trenger for å starte opp dampingen. Startspakken inneholder en USB-lader, et batteri og to påfylls-kapsler for å sette i gang (klikk her).

For tiden får man hele fem forskjellige smaker, og det kommer stadig flere.

E-sigarettene skaper kun vanndamp

Alle har hørt om E-sigaretter. I mange land har disse E-sigarettene vært gjenstand for stor debatt, og som har blitt veldig populære blant tidligere røykere. Det er utrolig mange fordeler ved å røyke E-sigaretter, fordi den inneholder langt færre farlige kjemikalier enn ordinære sigaretter. Dersom man går over til elektriske sigaretter, vil man unngå at helsen blir forringet. Man vil fort kjenne forskjellen, og man får plutselig bedre blodtrykk, og formen føler med ett bedre. Det blir ikke lenger en prøvelse å bære handleposene opp trappa og den vonde hosten forsvinner. Man vil heller ikke belaste sine nærmeste med passiv røyking.

Man velger selv om man vil starte med nikotin eller ikke. Selv om det ikke selges E-sigaretter med nikotin i Norge, kan man enkelt bestille sigarettene med startpakke på nettet. Da er det enkelt å komme i gang med en sunnere helse.

Enkelt og bruke og billigere enn vanlig røyk

Det er i tillegg mye billigere å bruke disse sigarettene som kun damper vanlig vanndamp. For med et daglig forbruk på rundt 40 sigaretter til vanlig, vil man med samme forbruk spare mange tusen kroner hvert år. Det er fordi man enkelt kan bestille sine egne favoritter for en lengre periode, enten man velger en måneds forbruk eller helt opp til 6 måneder. Nikotinen er blandet inn i en væske kalt E-væske, og som er inne i en kapsel, og dermed holder produktet seg godt over lang tid.

Det er enkelt å stumpe røyken, når alternativene er så gode.

Har man spørsmål eller kommentarer til vil man alltid få kundeservice innen kort tid, og det blir alltid en trivelig prat med en av de snille kundebehandlerne. Man kan stille spørsmål om produktene, bestillingen og frakten. Kundebehandlerne har alltid et svar.

Start en ny trend og få bedre helse og økonomi. For det er ikke bare seg selv man skåner ved å starter å patte på disse E-sigarettene, man det er også alle rundt en. Man kan trygt patte i vei uten å ha dårlig samvittighet.