You are here: Home » Annonse » Finn det beste leketøyet til deg og partneren din

Finn det beste leketøyet til deg og partneren din

Det å bruke leketøy sammen med en partner er noe vi har snakket lite om, sammenlignet med hvor mye vi har begynt å snakke om det å bruke dem alene. Det å bruke leketøy i det hele tatt, er noe vi har snakket svært lite om før de siste par årene, og nå som dette har blitt en mer etablert del av dialogen, kan vi endelig åpne mer opp for det å snakke om å bruke leketøy sammen med partnerne våre – for dette er noe som virkelig kan ta sexlivet til et nytt nivå.

Tanken på å bruke leketøy sammen med partneren sin er noe som kanskje skremmer mange, men det er ikke noen grunn til å tro at dette er noe som vil gjøre at forholdet deres blir truet. Man kan heller se det som at dere får flere muligheter og flere spennende elementer å spille på. Og hvem ønsker seg vel ikke det? Les videre og finn ut hvilket leketøy som er det perfekte for deg og partneren din.

Tenk over dette når dere velger leketøy sammen

Det er mange elementer som spiller inn når man skal velge et leketøy man skal bruke sammen med partneren sin. Her er noen av de viktigste.

  • Snakk med hverandre om hva dere ønsker, og ikke ønsker. Dette punktet er utrolig viktig. Man skal føle seg trygg med det man tar inn i sexlivet sitt, så heller ta små skritt hvis det føles bedre.
  • Kan et leketøy hjelpe dere med å føre en fantasi ut i live? Snakk sammen om hva dere ønsker dere mer av i sexlivet deres, og finn leketøy som kan gi dere mulighet til å utvikle dere mer i den retningen.
  • Hvilken funksjon skal leketøyet ha? Svaret på dette kan variere, så kanskje dere ender opp med å kjøpe mer enn bare én ting?