You are here: Home » Helse » Slik velger du riktig rammemadrass

Slik velger du riktig rammemadrass

Når du skal velge rammemadrass kan det være vanskelig å vite hvilken modell du bør gå for. Disse sengene er enkle å montere, fine å se på og kan kjøpes til en fornuftig penge, noe som har gjort dem svært populære de siste 20 årene. Når du velger seng er det viktig at du velger en seng som passer dine behov, finn det materialet som komplementerer kroppen og sovemønsteret ditt.

Som med alt annet er det mange modeller der ute, og det finnes også modeller i dårlig kvalitet som du bør styre unna. Selv på stramt budsjett vil du kunne finne en rammemadrass til en ok pris, men som fremdeles har god kvalitet. Vi bruker hele 1/3 av livet i sengen, så her er det verdt å spytte inn et par ekstra kroner for god kvalitet. I denne artikkelen skal vi gi deg en liten guide til noen av folkefavorittene, slik at det er lettere for deg og velge, samt sikre din søvnkvalitet.

Venus

Denne modellen har lenge vært en folkefavoritt, og nå er den oppgradert med hele syv komfortsoner. Modellen har fått tildelt Best I Test 2020, og med helt unike champangeben kan du gi soverommet en ekstravagant detalj. Benene finnes selvfølgelig i mer nøytrale farger dersom dette er ønskelig. Takket være de mange komfortsonene får du god støtte uansett sovestilling, og du vil kjenne at kroppen virkelig blir avlastet. Utsiden av sengen er kledd i et lekkert stoff som lett kan holdes rent.

Jupiter

Dette er modellen som har vunnet Best Pris 2020, så dette er den perfekte modellen for deg som ønsker kvalitet til en hyggelig pris. Denne sengen har fem komfortsoner og tilpasser seg din liggeposisjon. Her bli du tilbudt en dyp og god søvn på en 26 cm tykk pocket-fjær madrass. Med poly-skum trekk har madrassen ekstra beskyttelse og holdbarheten er lang. Med avtakbart trekk er sengen lett å holde hygienisk og du vil kjenne på et behagelig sovemiljø.

Senses

Denne sengeserien tilbys for alle vektklasser, så her kan du virkelig velge modellen som passer din kropp og ditt behov. Med pocket-fjærer og syv komfortsoner er du sikret god søvnkvalitet og støtte hele natten. De forskjellige sonene gir individuell støtte til hodet, nakke, korsrygg og hofter slik at hele kroppen slapper av og får riktig avlastning. Her får du også muligheten til å velge modell basert på kroppsvekt slik at du er sikret korrekt avlastning.