You are here: Home » Reise » På safari i Sør- Afrika

På safari i Sør- Afrika

Sør- Afrika er en smeltedigel av menneskeraser, natur, muligheter og problemer. Med sin vanskelige historie med ”apartheid”, slavedrift, kolonisering og voldsomme opptøyer, fattigdom og klasseskille, har Sør- Afrika vært gjennom de fleste problemer. Men de synes å ha kommet gjennom det med æren i behold. Det er selvfølgelig ikke helt bra ennå, men gode krefter, ny giv, bidrag og utvikling, gjør til at landet er i positiv retning hva gjelder menneskeverd, likestilling og fred. Gjennom gode handelsavtaler, eksport av varer, og en blomstrende turisme, er landet å regne som en av de mest eksklusive landene å reise til. Det er mangfoldig på så mange måter, og dersom du ønsker å oppleve noe helt annet enn hva du opplever hver dag i Norge, skal du bestille ferien med en gang. For du skal på safari i Sør- Afrika.

Fristen for å bestille safari i Sør- Afrika

Det er ikke noe frist for å bestille ferietur dit, men reisene blir satt opp til spesielle datoer året rundt. Så du vil aldri komme for sent til drømmereisen din. Det er nesten ingen begrensning på hva du kan oppleve på en feriereise med Nyati Safari. Enten du tilbringer hele oppholdet på Lodgen, en oase med fantastisk tilrettelegging for safari, observering og felling av en av de store dyrene på savannen. Eller du kan dele opp turen i opplegg der du opplever større deler av det kultiverte og spennende landet. Kunne du tenke deg å smake på vin av beste årgang, høre fossefallet ved Victoria Falls, fridykke blant koraller og eksotiske fiskearter, oppleve et pulserende natteliv i en storby, være på en fornøyelsespark, eller bare nyte folkelivet på en benk i en park, så kan du også det. Mulighetene er så mange at det er en ting du faktisk bør tenke godt i gjennom på. For det er ikke sikkert at en Afrikatur er noe du fortar deg hvert år. Eller?

Nyati tilbyr safarireiser i Afrika

Få fantastiske naturopplevelser på safari i Sør- Afrika

Når du har bestemt deg for hvilket opplegg du vil gå for, kan vi garantere deg at du vil få noen fantastiske opplevelser i ukene som kommer. Har du planlagt alle detaljer på forhånd, vil oppholdet bli en braksuksess. Husk at dette landet ligger på et kontinent langt unna deg, så det er viktig å ta forhåndsreglene seriøst. Det kan være at du må ta en vaksine, ha med deg solfaktor og antihistamin, resepter og lignende. Når man er ute på savannen, så er det langt til sivilisasjonen. Du er her for å nyte spektakulære naturfenomen, ville dyr du bare har hørt om på naturprogrammer, kjenne påvirkningen av den brennende sola, lukte nye lukter, og smake nye smaker. Det er også derfor dine reiser allerede er utprøvd og satt sammen av profesjonelle fagfolk som både har erfaring fra reiseliv, kultur, Afrikastudier og andre viktige sider. De vil alltid hjelpe deg, og de vil gi deg råd om viktige ting du bør tenke på før avreise. Så nå er det opp til deg om du skal ta turen innom kontoret for en trivelig samtale med en av de erfarne arbeiderne som jobber for at du skal få en flott opplevelse.