You are here: Home » Bolig » Gulvbelegg skal være behagelige

Gulvbelegg skal være behagelige

De fleste gulv er belagt med ulike former form gulvbelegg. Det er forskjeller på hvilket rom man er i, for eksempel om man er i stua, i kjelleren eller på badet. Gulvbelegg skal være behagelige å gå på, og se pene ut i forhold til hvor man er. Gulvet skal kunne bære dem som går på det, samt vekten av all innredning og består gjerne av en underliggende  bærende konstruksjon som kan være av tre eller betong. Mellom gulvbelegget og den bærende konstruksjonen, finner vi vindsperre, isolasjon og eventuelt dampsperre. Gulvbelegg kommer i ulike materiale og typer. 

Typer gulvbelegg 

Det finnes seks hovedtyper gulvebelegg, men de viktigste i denne sammenheng er myke og halvharde belegg som for eksempel kork eller vinyl. Den andre er parkett som er massive eller laminerte staver. Eller bordgulv som blant annet laminater. 

Normalt sett er laminatgulv rimelig og er ofte er imitasjon av tregulv og er et produkt av sammenpresset trevirke og en dekorfilm eller melaminfilm. Deretter kommer parkett som gjerne er hele eller sammensatte trestaver. Laminaten er hardere og mer slitesterkt, mens parkettgulvet kan slipes og oljes på nytt. 

For legging av gulv på bad er det vanlig å legge membran for dampsperring og eventuelt varmekabler. Dette gjør at man ved å stille inn en temperaturmåler kan varme opp gulvet på forhånd slik at man får en behagelig følelse. 

Bauhaus gulvbelegg 

Bauhaus selger også gulvbelegg som en del av sin helhetstanke rundt husbygning som fag (se her). De tilbyr selvfølgelig et bredt spekter av gulvbelegg, noe som gjør det interessant å velge nettopp Bauhaus som din egen leverandør, både for eg som privatkunde og deg som byggemester. 

Gulvbeleggene finner man under kategorien «trelast», og Bauhaus tilbyr gulvbelegg til de fleste rom, også fliser til baderom. Gulvbeleggene kommer i ulike farger, ut fra hvilken tresort det er eller som imiteres. Bauhaus tilbyr ask, bjørk, brungyllen, bøk, eik, furu, grå/svart, hvit, hvit/beige, lerk, lønn, merbau og nøttetre. Valgene er mange og det er greit å ha ekspertise for å få ulike perspektiver på hva man bør velge. 

Bauhaus selger nå eikeparkett til 75% rabatt som er et fantastisk tilbud.  

Prisene på Bauhaus sine gulvbelegg er rimelige. I tillegg er det mange typer å velge i mellom og derfor er det god ide å spørre kundeservice om hjelp til hvilket gulv du bør legge. Det fins både mulighet for klikkplater og liming. 

Prisene hos Bauhaus varierer fra 75kr/kvmfor laminatgulv  til 870kr/kvm for parkettgulv. 

Betingelser og vilkår 

Bauhaus har gunstige salgsbetingelser og leveringsvilkår, noe som gjør det trygt å handle med Bauhaus.  

Dra til et av Liertoppen eller Vestby sine varehus for å ta en nærmere titt, og lån en henger slik at du får med deg det du trenger av gulv. Dersom du bor langt unna, kan du bestille gjennom nettsiden, og få levert forsendelsen på døra. Med Bauhaus Pluscard mottar du dessuten rabatter og prosenter på sluttsummen. Hos Bauhaus vil du få super kundeservice og gjøre en god handel.