You are here: Home » Økonomi » Finn de beste mobilabonnement

Finn de beste mobilabonnement

Før var det trøblete å bytte mobilabonnement og i mange tilfeller måtte man  bytte nummer for å gjøre det. Nå med dagens teknologi og stadig voksende marked er det blitt meget enkelt og raskt. Man beholder sitt nummer og i og med at dette er blitt så enkelt som det har blitt så er konkurrransen stor mellom de forskjellige leverandørene av mobilabonnement. For å finne det beste mobilabonnement for akuratt deg så må du først gjøre litt forarbeid. Det er smart å gå gjennom sine tidligere fakturaer eller om man har online statistikk på sitt tidligere forbruk. Dette kan man bruke for å fastsette sitt nåværende behov og derved ha et godt grunnlag når man skal velge det aller beste mobilabonnement for sitt bruk.

Forskjellige abonnementer for forskjellige brukere

De forskjellige leverandørene av mobilabonnement tilbyr som regel flere forskjellige abonnement som passer til de forskjellige brukerene. Det er vanlig å dele det opp i brukere som har et jevnt lavt forbruk, mediumbrukere og storbrukere. De som bruker mobilen lite har abonnement gir brukeren litt av alt, man har litt ringetid, en forhåndbestemt sum sms`er og noe databruk tilgjengelig. Enkelte har pakker som man kan justere på egen hånd slik av man kan ha for eksempel mindre ringetid og flere sms`er eller liknende slik at det passer ens bruk bedre.

For mediumbrukerene som det store flertallet havner under så er det mange valgmuligheter. Her må man enkelt å greit se på hva man bruker mest men det som skiller de forskjellige operatørene er vanligvis ikke ringeminutter eller tekstmeldinger men databruk. Det er her de fleste forskjellene slår inn. Forskjellene man kan finne her er størrelsen på mengde MB/GB man kan benytte seg av og hastigheten på databruken. Dette er også i forhold til hverandre. Man kan finne høy hastighet men kanskje ikke så stort antall GB man benytte seg av og andre løsninger som gir lav hastighet men man kan benytte seg nesten ubegrenset av datatrafikk.

Storbrukere er ofte abonnement som brukes i jobbsammenheng eller mennesker som har en meget mobil livsstil, reiser mye eller er lite hjemme av andre årsaker. Her trenger man ofte veldig mye av en ting eller kanskje mye av alt, altså de ringer mye, tekster mye og bruker mye datatrafikk. Også for mediumbrukere som bruker svært mye av en ting kan det lønne seg å bruke et abonnement av denne typen. Mange ganger kan man skreddersy disse abonnementene til å takle nesten hva som helst og spesielt for yrkesbrukere så er dette en stor fordel fordi de gir stor mobil frihet.

De billigste abonnementene gir ikke alltid de mest fornøyde kundene

Det er mange som finner de billigste abonnementene og bir skuffet når fakturaen kommer i posten fordi dette abonnementet kanskje ble dyrere enn det man hadde fra før fordi man har overskredet en ringeminuttsgrense eller datatrafikk og så videre. Derfor når man skal bytte eller tegne nytt mobilabonnement er det viktig skal man bli fornøyd å gjøre sine undersøkelser for å kunne ta et fornuftig valg at ditt eget beste mobilabonnement.

Kilde: mobilabonnementtesten.com