You are here: Home » Barn » Disneys Frost

Disneys Frost

En av de aller mest populære Disney filmene er Frost. Frost er blitt en klassiker bare på et par år og har vunnet både Oscar og Golden Globe priser, samt vunnet over 70 andre priser blitt nominert til ytterligere 56. Det er en animert musicalfilm som ble sluppet i slutten av 2013 og ble umiddelbart en suksess over hele verden og den er blitt dubbet på svært mange forskjellige språk. Filmen har hentet inspirasjon fra det meget kjente H.C Andersens eventyr om Snedronningen og er også tilgjengelig å se i 3D.

Disneys Frost

Frost eller Frozen som den heter orginalt handler om prinsessen Anna som legger ut på en reise sammen med issageren Kristoff, snømannen Olaf og et lekent reinsdyr som heter Sven for å finne snødronningen Elsa som ved et uhell har brakt evig vinter ved å bruke magiske krefter. Reisefølget har da som formål å finne snødronningen for å bringe sommeren tilbake. Orginalspråket er på engelsk men som mange andre Disneyfilmer er den blitt dubbet på Norsk og har derfor Norsk tale slik at små barn som ikke forstår engelsk vil kunne se filmen. Frost er en feelgood film som passer å se for hele familien, og vil så absolutt falle i smak hos små prinsesser.

Spesielt musikken fra filmen er blitt umåtelig populær og sangen ”La den gå” fikk Oscar for beste sang. Ettersom det er en animert musikal har den naturligvis mange forskjellige lydspor og faren en stor for at man må spille sanger om og om igjen for barna dersom de først begynner å like det og sangen ”La den gå” eller ” Let it go” har man garantert allerede hørt selv om man ikke har sett filmen.

Forskjellige Frost produkter

Som mange andre Disneyfilmer er det blitt produsert en rekke produkter som har filmen som tema. Noen av de aller mest populære Frostproduktene på markedet er for eksempel Frost sengetøy, detter er sengetøy med lekre motiv fra filmen med karakterene i fokus. Det brukes eventyrlige farger og det er meget enkelt å forstå hvorfor slike sengesett slår spesielt godt an hos jentene. Andre populære produkter er Frost klær og spesielt Frost kjoler til små og større prinsesser og dronninger.

I tillegg til dette er det mange andre Frostartikler på markedet, det ikke til å stikke under en stol at det slår absolutt best an hos jentene. Selve filmen er populær både blant gutter og jenter og også voksne.

Bruke nettbutikken

Å bruke webshoppen her er både enkelt og sikkert. Produktene man vil handle legger man i en virtuell handlekurv. Når man er ferdig å handle vil man kunne følge betalingsanvisninger for å enkelt kunne betale for produktene. Mest populært er det å bruke kredittkort for å gjøre opp men andre betalingsløsninger er også tilgjenglige. Transaksjoner og økonomiske opplysninger blir ivaretatt på beste måte gjennom nyeste krypteringsløsninger og når betalingen er gjennomført vil man motta en bekreftelse på e post hvor man sjekker at man har oppgitt riktige opplysninger. Deretter kommer varene direkte til deg med posten.