You are here: Home » Fest » Masker som en del av et kostyme

Masker som en del av et kostyme

Tidligere var det svært populært å arrangere stilige maskefester hvor alle deltagerene kom i fancy dresser og hadde naturligvis forskjellige masker som skulle dekke ansiktet og anonymisere festdeltageren. Det arrangeres fremdeles maskefester idag men det er også blitt populært å bruke masker til mange andre forskjellige kostymer.

Det er mange nettbutikker som forhandler mange forskjellige typer masker, her kan man ta seg god tid og søke gjennom de forskjellige maskene og når man finner noe man liker kan man legge den i handlekurven og gjennomføre handelen når man måtte ønske det. Kjøp i nettbutikker er blitt veldig trygt og sikkert og man kan ofte velge mellom flere forskjellige betalingsmåter. Varene blir sendt rett hjem til deg og vanligvis har du pakken hjemme eller på postkontoret iløpet av to, tre virkedager.

Rene masker

Skal man på maskeradeball så er det slike masker man må kikke etter. Dette er masker som skal passe til findressen eller en flott ballkjole og de er derfor ofte svært forseggjorte med gull eller sølvdetaljer og er laget i flotte former. Noen masker dekker bare øynepartiet mens andre er noe større og går over nesen og kinnene også. Felles for disse maskene er at de ser lekre ut og skal pirre de andre maskeradeballdeltagerene uten å avsløre hvem du er. Noen av disse maskene er kun på et håndtak slik at man er avhengig å dekke ansiktet sitt ved behov mens andre settes fast med bånd rundt hodet eller andre måter å feste masken fast på

Masker som en del av et kostyme

Her er det virkelig mange forskjellige masker å velge iblant. Du kan finne masker som er laget for å minne om kjente personer, alt ifra musikere som Elvis Presley eller Elton John til politikere eller andre kjente personer. Den aller mest kjente masken er kanskje masken fra filmene Skrik, denne kommer det nok til å gå mange år før den går av mote og både voksne og barn kjøper og bruker denne masken til karnival, temafester eller halloween for eksempel. Det er også laget masker som er ment kun for morro skyld og spiller på humor som for eksempel grisemasker.

Andre populære masker er apemasker for de som føler seg i det dyriske hjørnet, her kan man kle seg ut og dra på seg en maske slik at man ligner en ape, gorilla eller sjimpanse og også masker som gjør at man ser ut som en gammel person er blitt svært populære og når noe er populært så øker også utvalget. Sist men ikke minst må vi nevne monstermasker så klart, det er svært mange forskjellige monstermasker å velge imellom. Du har kjente monster som Frankenstein eller Dracula til rett og slett fantasimonstre som man kan bruke sin egen fantasi og lage et monster som skiller seg ut i mengden. Monstermaskene er somregel heldekkende så her betyr det ingenting om man er gutt eller jente, dersom man tar på seg en slik maske og kompletterer med et helt kostyme så kan man være hva som helt og ingen behøver vite hverken eller.