You are here: Home » Outdoor » Hold deg oppdatert gjennom sommeren

Hold deg oppdatert gjennom sommeren

Sommeren står for døren, og mange går derfor i feriemodus. Det er selvfølgelig viktig at man logger av og holder helt ferie, det har vi alle sammen bruk for etter en lang vinter. Likevel så er det viktig, at man holder seg oppdatert på hva som skjer i verden, også i ferien. 

Velg dine nyheter med omhu

Mange av oss leser nyheter online, ofte er det kun overskriftene som bli skummet. Andre får alle nyheter via de sosiale medier, som twitter og facebook. Det er viktig at man er kritisk til nyheter på de sosiale medier, da det ikke alltid er samme objektivitet som i avisene. Selv om sommerens medier ofte er preget av agurknyheter, og ikke alltid av banebrytende journalistikk, så er det viktig at man holder seg oppdatert. Det kan derfor være en god ide at du finner et medie som skal fungere som din hoverleverandør av nyheter, sommeren over. Dette kan også være en hjælp til at du ikke skal inn på telefonen og sjekke 5-6 forskjellige mediers overskrifter, og plutselig oppdager at det har gått en time på det. Denne sommeren, er det kanskje viktigere enn noensinne at vi holder oss oppdatert, da det hele tiden er nye retningslinjer og endringer, i forbindelse med gjenåpningen av landet, og hele verden, etter en alvorlig krise.

Bruk de lokale mediene

Mange nordmenn skal tilbringe sommeren i sitt eget land. Heldigvis bor vi i et av verdens vakreste land, og det er mange flotte steder man kan besøke. Et av de kanskje fineste stedene i Norge, er Lofoten. Det er ikke uten grunn av turister fra hele verden, strømmer til Lofoten hver eneste sommer. Denne sommeren vil det være de norske turistene som blir i overtall. Hvis du skal reise nordpå i sommer, så kan du holde deg oppdatert på de lokale nyheter på ranaposten. Det er viktig at man følger med i de lokale nyheter når man er på reise, da det kan være store forskjeller i landsdelene. I Norge er det stor avstand mellom sør og nord, og det kan derfor være helt andre ting på dagsordenen i nord, enn det er i sør.