You are here: Home » Yrke » Få orden i alt ditt rot

Få orden i alt ditt rot

Velg lagerreoler for bedre organsiering

Enten det er et lager, en snekkerbod eller simpelthen garasjen som er din tilholdssted for mekking og fiksing av saker og ting, så er det mest sannsynlig en rotete plass. Uansett hvordan du prøver å legge ting til rette, så blir det automatisk fort et reneste kaos. For oss menn som liker å mekke, så er det ofte verktøy og deler som blir liggende rundt omkring, både på gulv og benker. Det å kunne fått en orden på denne smørja hadde vært en ren nytelse, men det er ingen enkel oppgave. For å kunne oppnå dette målet så trenger en å anskaffe en god lagerreol som har kapasitet til store mengder utstyr. En trenger altså en stødig og sterk hylle, men samtidig en som har god plass til alle dine saker. Det er på ingen måte en enkel oppgave, fordi det ofte er et signifikant skille mellom den vekten vi ønsker å legge på hyllen og det den klarer å takle. Samtidig er det også viktig å tenke på at lagerreolen faktisk også skal monteres, noe som neppe er så enkelt som en tror det skal være. Da er det godt at det finnes boltless lagerreoler der ute!

Boltless er et merke du sent vil glemme

Boltless er et tysk merke som kan det å lage flotte lagerreoler! De forstår hvor ufattelig frustrerende det er å montere lagerreoler uten mye mål og mening, med et titalls skruer og vanskelige bruksanvisninger med knotete bilder. Derfor valgte de å lage lagerreoler som er helt boltefrie, altså uten noen skruer i monteringen. For deg som forbruker betyr det at du enkelt og raskt monterer hyllen uten å måtte tenke så altfor mye. Disse reolene er også skapt av høykvalitets materialer, så selv om en reol uten skruer høres skummelt ut, er dette rett og slett bare et helt fantastisk produkt. Faktisk er denne lagerreolen mye stødigere enn konkurrentenes. For å gjøre det hele enda bedre, så kommer den i et bredt sortiment. På denne måten kan du velge denne fantastiske nyheten i både forskjellige farger, fasonger og ikke minst størrelser! Uansett hvilken modell du velger, så kan du derimot garanteres at du får mye bedre orden i dine saker. Ikke la de ligge rundt på gulvet eller benken. Velg en lagerreol som tar vare på dine saker og gir deg ro i sjelen!