You are here: Home » Outdoor » Ta spenningen til nye høyder!

Ta spenningen til nye høyder!

Tretoppklatring

Er du klar for klatring og vågale opplevelser?

Dersom du bor i Bergen, så er du vant med fjell og store høyder. Byen er tross alt kjent for å være omringet av fjell, og du har garantert vært på Fløibanen før og nytt utsikten fra Fløyen. Disse fjelltoppene har derimot en ting til felles, og det er at de kun byr på en flott utsikt. Det er lite spenning og fart i å komme seg til disse toppene. Like utenfor Bergen, på en liten og koselig gårdsplass, så ligger det derimot et sted som kan bidra med dette. Vi nordmenn lever en relativt kjedelig og lite innholdsrik hverdag, og denne klatreparken fra Høyt og Lavt kan virkelig være med på å bidra til spenning. Enten en drar med venner eller familie, så er dette bare en kort tur fra Bergen på den gamle postveien mellom Bergen og Stavanger. Her finner du den vakre naturen og utsiktene som fjelltoppene byr på, men du blir også utfordret til å komme deg gjennom og over en rekke hindre. Dersom du er redd for høyder er dette neppe for deg, men om du elsker spenning, så er dette aktiviteten du vil elske!

Løyper og hindre som venter på deg!

Klatreparken Høyt og Lavt like utenfor Bergen byr på spennende tretoppklatring. Dersom du ønsker å utfordre deg selv og ser etter tretoppklatring i Bergen i Bergen, så er dette virkelig alternativet for deg. Her finner du hele 8 forskjellige løyper som er tilpasset ditt ferdighetsnivå, og disse løypene inneholder intet mindre enn 109 hindre. Spredt over nesten 1000 meter med zip-liner, så er det nok av spenning å sette fingrene i her. Dersom du skulle være helt ny innen klatring, så er dette ingenting å bekymre seg for. Disiplinen er enkel å lære seg, og med både sertifiserte instruktører og sikkerhetskurs, så kan du føle deg trygg på at dette er noe du kommer deg gjennom. Start rolig med tretoppklatring i de enklere løypene før du tar steget videre. Før du vet ordet av det vil du virkelig ha teken på dette og se store fremskritt! Ikke bare vil dette være en spennende opplevelse, men du vil også kunne nyte den i frisk og deilig luft. På denne måten kombinerer du de kjente fjellene fra Bergen, med den landlige og utfordrende skogen. Dette er en komplett opplevelse for deg som søker spenning i hverdagen!