You are here: Home » Bolig » Et helt nytt baderom

Et helt nytt baderom

Er du en av mange som ønsker deg et helt nytt baderom? Nordmenn er verdensmestere i å pusse opp, og øverst på listen står baderommet. Man trenger dog ikke å pusse opp hele rommet for å få et fresht og nytt uttrykk, det holder å male badet i en ny farge – hvis man ikke har fliser – eller investere i noen nye baderomsmøbler.

Skal man bare skifte møbler på badet trenger det ikke å bli så veldig dyrt. Samtidig slipper man all jobben som kommer med utskifting av fliser, rør og andre ting. På den måten er det å bytte ut baderomsinnredningen ganske genial.

Trender på baderommet

Det er mange ulike trender for interiør og farger på badet, for de største trendene innen møbler klikk her, eller du kan ta titt i interiørmagasiner for inspirasjon. Det aller viktigste er kanskje at du velger noe du selv liker, men hvis du samtidig ønsker å være tidsriktig bør du se etter lyse farger. Du kan alltids bring inn en mer fargerik detalj gjennom interiøret, for eksempel knallgule håndklær er i vinden akkurat nå.

Tenk fremover

Når du skal bestemme deg for hvilke baderomsmøbler du skal kjøpe bør du også tenke på at du skal bruke badet mange år frem i tid. Selv om du synes noe er kult nå, kan det hende at du ikke er like begeistret om 10 år. Dette er en av grunnene til at du bør velge klassiske møbler i lyse farger, og heller kjøpe interiørdetaljer som spriter opp. Det er mye dyrere å bytte ut baderomsmøbler enn detaljer slik som såpeholdere og håndklær.

Hva kan du gjøre selv?

Det er viktig å få inn fagfolk til å gjøre de tingene som krever fagkompetanse, men det er også mange småting som du enkelt kan gjøre selv. De fleste vil klare å skru opp noen dører på baderomsinnredningen, eller male et par vegger. Jo mer du gjør selv, jo billigere blir det. Samtidig kan det ikke stresses nok at man ikke skal begi seg ut på fagfolkenes oppgaver. Skulle det skje en ulykke da, så kommer ikke forsikringsselskapet til å dekke skadeomfanget.

Ha det gøy!

Alle vet at oppussing kan være stressende, men det er også viktig å ha det gøy underveis. Det å velge ut farger, møbler og interiør er aktiviteter mange synes er morsomme, så nyt oppussings-tiden så godt du bare kan!