You are here: Home » Livet » Dildoer fra King Cock

Dildoer fra King Cock

Det finnes mange forskjellige sexleketøy for menn og kvinner. En type sexleketøy som passer for begge kjønn er dildoer. En dildo er en penislignende gjenstand i forskjellige farger og materiale som man bruker til seksuell tilfredsstillelse. Dildoen kan se ut som en penis, den kan være farget i alle slags farger og den kan være i alle typer materiale. De vanligste dildoene er i silikon eller metall. Silikon er praktisk fordi det er så mykt uten at det er for mykt. Det er en flott måte å massere vaginaen. Den kan føres inn og ut av vaginaen selv eller andre kan gjøre det for en. At partneren fører dildoen inn og ut av vaginaen er veldig opphissende for begge. Partneren kan se hvordan vaginaen åpnes og hvordan den griper rundt dildoen. Dette er veldig sexy.

Noen av de mange dildoer fra King Cock er doble dildoer. En dobbel dildo er en kjempespennende måte å utforske hverandre på. Er man to kvinner kan man begge massere hverandres vaginaer samtidig mens man ser på hverandre. Man kan styre dildoen med en hånd. Det er også veldig opphissende å sitter på alle fire fra hverandre slik at man kan støtte mot hverandre slik at man støtter dildoen inn i hverandre mens man kjenner hverandres rumper i mot hverandre. Man kan også bytte roller slik at det ikke kun er to kvinner som leker med dildoer fra King Cock, men man kan bytte ut med menn eller en kvinne og en mann. Menn har erogene områder i analen som man ikke bør være redd for å utforske.

De mange dildoer fra King Cock tilbyr de klassiske dildoer i forskjellige størrelser. Liker man store dildoer kan man kjøpe det og kjenne på hvordan det er å bli fylt til randen. Er man en person som ligger å kjenne en penislignende gjenstand fra sin partner kan man kjøpe en dildo som er festet til personen med en sele. Disse kan brukes av en kvinne, som da fester en dildo til sitt egent skritt. Dette gir henne muligheten til å kjenne hvordan det er å penetrere en mann eller en kvinne. Det er veldig opphissende for hvem som helst å se en kvinne penetrere en annen kvinne med en dildo festet til seg med en sele. En kvinne kan også gjøre det samme med sin mannlige partner hvis de begge ønsker det. Det er ikke uvanlig at begge kan få nytelse fra det.