You are here: Home » Mat » Take away i Stavanger

Take away i Stavanger

Take away StavangerStavanger er en by som for alvor er kommet fram i Norge som en matby. Byen ligger strategisk til, i den delen av landet der du har god matjord, tradisjoner for husdyrhold, og ikke minst, ved kysten og alt det havet kan tilby av fristelser.

Déjà Vu Delikatesser i Verksgata 2 er et meget godt Tapassted som fokuserer på god tapas til folk flest. Her forandrer de på menyen hver eneste dag og har til og med dagens rett.  Stedet bruker kun ferske råvarer og lager alt selv. De henter alt av råvarer så kortreist som mulig, og ansees av mange som ett  av de beste stedene for take away i Stavanger.

Hall Toll Sushi Takeaway i Skansegata 2 er et sushisted som fokuserer på sushi til folket. Stedet har fornorsket sushi litt slik at man får sushi av lokalfisk. Hall Toll bruker et konsept hvor de lager pakker av sushi. Kundene bestemmer størrelsen på disse pakkene. De har ikke mange forskjellige typer, men kjører kvalitet og mindre sortiment, med en fin prislapp på det hele.

Los Tacos i Skagen 8 er et tacke away tacosted drevet av en amerikaner. De fokuserer på kortreist taco hvor det skal gå raskt. De pryder seg på å lage tacoretter på under 60 sekunder fra kunden har lagt inn ordren til kunden får tacoen i hånda. Dette er et strålende tilbud når man er sulten og vil ha maten raskt, uten at det går på  bekostning av smaksopplevelsen. Det er ikke noe behov for å ringe for å bestille, da det går så fort at man bare kan stikke innom.

Matsalen i Lagerveien 2 er et sted hvor man får god mat til en grei pris. De serverer kafemat som salat, sandwich, og noen varme retter. Stedet ligger på Forus, så tilgjengeligheten kommer litt an på hvor du bor, og om du eventuelt har bil.

No. 28 Pizza Pub i Øvre Holmegate 12 er et sted som forklarer seg selv. Her er det pizza og burger som gjelder. Stedet har også veldig gode babyback ribs, som er helt fantastiske. Her kan man sitte inne eller ta med seg hjem.

Original Thai Food i Pedersgata 10 er stedet for personer som liker ekte thaimat. Dette er meget god thaimat av høy kvalitet. Prisene er veldig bra og man får faktisk mat man vil finne igjen i Thailand og ikke en variant av thai.

Mulighetene for take away i Stavanger er veldig godt og utvalget er imponerende.