You are here: Home » Bolig » Din nye favorittaktivitet?

Din nye favorittaktivitet?

StrikkingÅ strikke er en aktivitet som har økt i popularitet de siste årene, ja – det har faktisk blitt trendy og begynne med denne tradisjonelle aktiviteten. Det utgis utallige bøker om strikking, det organiseres arrangementer og strikke-grupper. Kanskje du hadde en mor som var med på et symøte, eller skravlemøte som barna kalte det, når du var liten? Nå har den yngre generasjonen startet med dette igjen, noe som varmer mange gamle strikkehjerter som var redde for at tradisjonen skulle dø ut med dem. Føl linket her for å kjøpe garn. Å ha med seg strikkepinner i veska er tross alt en erkenorsk tradisjon som går tilbake langt i tid, bare tenk på Marius-genseren, og de tradisjonelle ullvottene alle har på hendene når vinteren kommer.

Det er mange fine plasser man kan finne frem strikkepinnene, og mange liker å strikke på bussen, trikken, toget osv. Men det aller beste for strikking er og blir den gode, gamle sofaen. Enten om du ser på TV, snakker med familie og venner, eller bare sitter, er dette møblet det ultimate strikkemøblet. Også om du driver med hekling, er dette det perfekte stedet for favorittaktiviteten.

Hvilken skal du velge?

Siden dette er et så viktig møbel, kan dette være et vanskelig valg. Derfor er det også tilsvarende viktig. Og det er mange ting å tenke på når man velger stuas høydepunkt. Se utvalget her fra Unoliving. Spørsmål man må tenke på er: hvor stor skal den være? Hvor mange mennesker skal den romme? Hva slags materiale skal den være i? Skal den være slitesterk eller sart? Passer den inn i rommet? Passer den inn med stilen i resten av stuen? Kommer du til å like den over tid, eller et det et trendmøbel du ønsker? Hvor mye er du villig til å investere av kroner og øre? Skal den stå i stil til stuebord og lenestol, eller skal du også kjøpe alt dette nytt? Hvilken farge skal den være? Det er med andre ord svært mange ting man bør tenke over man ban beslutter og kjøpe seg en ny sofa til stua.

Men du kan gjerne også tenke på hvor behagelig den er for din nye favorittaktivitet, om du ønsker den hard eller myk, tynn eller bred. Det er nemlig viktig å sitte i en behagelig posisjon med strikkepinnene sine, ellers blir man fort lei og gir lett opp. Strikking er en så tidkrevende aktivitet, at det er viktig å ha omstendighetene godt tilpasset for timesvis av aktivitet.